Kontorfornyelse

 

Enkel oppussing og opprydding av kontorer, næringslokaler, cafe/restaurant eller andre offentlige rom.
Vi kan tilby skreddersydde løsninger for din bedrift. Prosjektene består av både store og små løsninger innen både rehabilitering og nybygg. 

Henvendelse

 

Du tar kontakt med oss angående ditt prosjekt. Her har vi en kort prat hvor vi får vite litt hvem du er og hva prosjektet går ut på.
Videre tar vi kontakt med vår interiørdesigner og avtaler en tid for befaring av dine lokaler.

En interiørdesigner bistår oss som rådgivere i denne tjenesten vi har valgt å kalle kontorfornyelse. Vår samarbeidspartner er 124m2 og er et interiørdesignstudio som har lang og bred erfaring med oppussing og ombygging av kontorer.

Befaring

 

Vi kommer på befaring i dine lokaler – hvor vi blir bedre kjent med deg og dine behov.

Mange kunder gir oss blanke ark og frie tøyler. Men noen kan ha et dyrebart kunstverk eller annen inventar, som de ønsker å beholde og bruke videre i prosjektet. Så det er greit å vite dette på forhånd.

Vi finner ut hvilket utseende og fargepalett som tiltrekker deg og passer inn i din bedrift. Gjerne også om det er noe du absolutt misliker, jo mer informasjon jo bedre!

Etter befaringen sender du plantegningen av lokalet du ønsker vi skal fornye og eventuelle annen informasjon som kan være viktig. Gjerne i dwg-filer eller eventuelt målsatt pdf. Om ikke må vi også foreta en oppmåling.

Planlegging

 

Planleggingsfasen er den kreative fasen. Her utvikles ideene våre til et kontorutrykk med en egen romplan på alle overflater (NCS-koder, gulv og tak).
Tegninger blir utarbeidet med tanke på arealdisposisjon, struktur og flyt i lokalet. Du vil få både 2D og 3D tegninger fra oss.
Vi setter opp en møbleringsplan med forslag på møbler og interiør, en belysningsplan og eventuelle arbeidstegninger til håndverkere.

Når dette er gått igjennom med deg vil vi ta ansvar for alt av bestillinger og koordinering av leveransen.

Gjennomføring

 

Denne prosessen innebærer at vår montør kommer til dere og følger opp bygging, montering og installering.
I samråd med interiørdesigner møbleres og innredes lokalene.
Vi kan også tilby detaljering av områder med for eksempel oppheng av identitetsskapende elementer.

Ferdigstilling

 

Når installasjonen er fullført, kan det noen ganger oppstå flere behov eller ønsker. Målet er å følge deg som kunde helt til slutten av prosjektet og utover for å gjøre de siste justeringene. Vi hjelper også til med å sikre tilstrekkelig opplæring i bruk av produktene til ansatte.
Det er viktig for oss å opprettholde et godt forhold, være tilgjengelig og å holde deg oppdatert på de siste bransjetrendene.

Hvert prosjekt unikt og rollen til alle varierer i henhold til omfanget og arten av prosjektet. Fra beslutningstaking til installasjon av prosjektet ditt, så kan vi være din partner gjennom det hele.